Followers

Wednesday, April 13, 2011

MPG

aha... MPG...
bila sy telah dijemput menghadiri MPG.. atau nama panjangnya... MALAM PRA GRADUAN
maksudnya... sy telah menghampiri penghujung "alam degree"..
tema MPG kali ni.. fairy tail... cute kan... ngeeeeeee...
meh tgk gamba kami..


meja 1

meja 2

jejaka ocb55c


aha... proses pendamaian pari dan sihir :P

we are from CSI group =)

tiramisu

witch yang tak berapa nak jadi... ayu sgt

musuh utama grrrrr

laukpauk

grrrrrrrrrrrrrrrrrr


sebelum proces tranform 
wit bunian aka sinderela

hahahaha cute kan :p
ari i post sy tentang gambar dan gambar-gambar je.... hehe
ini kt panggil "saat bahagia datang sekejap saja"
it is a moment to remember...
ktorg gigih pg MPG sedangkan..... waktu tu.,.. ktorg bertarung dengan test dan presentation serta assignment yang tiada sudah...
BRANI MATI SUNGGOH


mood: BAHGIA 

alhamudlillah

assalamualakum...
minggu terakhir atau minggu ke dua terakhir kuliah boleh dipanggi minggu menduga kecekalan fizikan dan mental. =)
waa ayat bukan maen lagi..

minggu ni sy rasa diri sy terlalu sebok dan sebok... tiap detik dan saat sangat berharga... =)
esk hari terakhir untuk kuliah sy... ~~~TERAKHIR~~
waaa tedetik rasa pilu... tiada lagi kuliah untuk pelajar degree... :'(
walaupun letih dan stress berada ditahap maximum... tp sy mampu menarik nafas lega.... esk ari terakhir kuliah dan test... smg sy dapat jawab test esk...

alhamudulilllah...
sy dah dapat tempat praktikal....lecturer yang cadangkan tempat...
walaupun sy tak rancang untuk menetap di bangi.. dan bangi bukan lah tempat perancangan sy...
tp sy yakin hikmah ini... mungkin ALLAH ada rancangan untuk sy yang lebih baek dan bagus...
jadi sy ikut je arahan dan cadangan lecturer sy, merangkap koordinator latihan industri.. =)
time kaseh ye puan... mudahkan urusan sy...


rancangan menetap di shah alam...terpaksa dibatalkan... destinasi seterusnya.. bangi...
alahai... sy sedang memikirkan transport... atau dalam bahasa aahhaah masalah pengangkutan..

grrrrrrrrrrr... @_@

jarak bangi ke puncak alam ni... agak jauh.. kete xde,.. cane sy nak survive.. every week kene datang puncak alam ni hantar report n tesis... tp pe pun masalah ni sy pasti akan ada penyelesaian... ``mudah-mudahan``

ALLAH.. syukur...
mohon dimudahkan urusan