Followers

Sunday, May 15, 2011

must go on..

assaamualaikum..

hari ni sy akan balik semula ke puncak alam... HATE IT!!
esk sy start kerja,... kat KFC federal highway... anak sedara sy panggil K.EM.CHI= kfc.. cute kan.. sebutan die.. K.EM.CHI.. EHEHEH
ok.. esk sy start kerja kat K.EM.CHI.... tp.. sy tak rasa excited..
tak tau la nape...
mungkin sbb sy terpaksa stay kat puncak alam lg...
mungkin jgk sbb sy terpaksa tumpang orang pegi kerja...
mungkin jgk sbb sy rasa hati saya da lama balik KAMPUNG..

hurm... sy tak de kenderaan nak pegi kerja,..omputeh sebut transport.. ngeeeee
susah la kalo xde transport sendiri kan.. tak kan la sume benda nak harap pada orang..
tak kan la nak pegi mana2 sume nak suh orang hantakan.. kesian kawan sy tu.. sy terpaksa tumpang die...
S.O.R.R.Y ye pye.. hurm...

tp, sy akan cuba kerja sebulan dulu.. kalau sy rasa terbeban dan membebankan orang-orang di sekitar sy.. sy akan berhenti.. n balik kg... :'( try to find job


kan best kalau sy "berduit" leh beli transport sendiri.. hurm.. sy kesian kat diri sendiri.. moto ade kat kg... tp still xleh pos kan ke sini.. gara-gara sy tak berduit...

DUIT lagi... hish.. do not like it..
i want to get it...

bertahan chale'a..  you must go on.. it for ur life

pray for me fren.. i want be a strong girl

Saturday, May 14, 2011

i am bored

salam sejahtera kepada anda...

mood sekarang ------> B.O.S.A.N

belum sampai seminggu cuti lepas final exam.. saya sudah mula merasa bosan dan sangat BOSAN.
baru 4 ari lepas abis final exam... kunun-kunun sy nak berehat lama...cuti 4 bulan nanti tak nak kerja... hah hambek.. belom sempat ape-ape. dah bosan... (ceit berangan je tu tak mau kerja)

isnin ni da mula kerja.. part timer. lagi 2 hari je incek ISNIN tu nak datang.. tp sy rasa terlalu lama menunggu.. haih... sy memang ~~KAKIKERJA~~ ngeeeeeeeeeee 

dah 2 hari kerja part time sy adalah bangun, online, tgk movie.. masak,. makan dan tido.. kemudian (kemudian?? hahaha ) bangun kembai, dan makan..dan makan..dan tido..dan makan... BUHSAN GILE..
kalau lau duit berkepuk2..semustinya sy sudah terbang ke shopping complex yang berkenaan.. haih...

ade tak superhero nak bwk sy pegi jalan-jalan dan shoppin-shoping ngeeeeeeeeeeee ^_^

nak post entry pon BUHSAN.. haih.. 

so, S.T.O.P it k.. 

tata



(psssspsss,... sy rindu la.. RINDU sangat T_T) 

Saturday, May 7, 2011

diam

8052011...

da lame tak update blog ni.. tp ari ni terasa nak update sbb mood terlampau sedih dan kecewa serta tak de tempat nak share

28/4 - 10/5 adalah final exam...
jadi ni 8/5/2011 adalah tempoh masa sy sedang exam lagi...
FOKUS utama sy nak cakap SY TAK DAPAT JAWAB EXAM TADI :'(
sedih sgt.. SANGAT...

sy harap sy tak repeat subjek ni...

tgh exam ni jgk.. mood sy tak brape stabil sbb hati sy sedang terluka... terluka dengan parah dan sangat dalam..

sebab??

hurm.... tah la.. sy tak mampu nak biarkan lelaki itu melukakan hati ini lagi...
kali ini sy mengambil keputusan untuk diam lagi... diam tanpa bicara..
sy diam kerana sy bimbang sy akan menangis. keep it inside my heart.. and lock it.. i dont want to open it anymore..

sy biarkan status saya menjadi "single"..
kalau sakit ini lebih baek dari bahagia.. sy terima kesakitan ini... =)

sy biarkan takdir yang tetapkan pengakhiran hubungan kt..

kali ini.. sy tekad.. tekad untuk membiarkan hati sy terluka...

sy percaya pada tetapan jodoh oleh YANG ESA, biarkan segala ditentukanNYA..

ALLAH... saat suka dan duka.. aku tidak pernah lupa akanMU.. dan terima kasih wahai kekasih hatiku..
kerana tidak pernah membiarkan aku keseorangan dalam ketandusan cintaMU..