Followers

Monday, November 19, 2012

Level of motivation =zero

Assalamualaikum dan selamat pagi..

Semoga kita terus menjadi mnusia yg bersyukur.. Jgn lupa untuk terus bedoa kepada saudara kita yg sedang berjihad di palestin.. ALLAH... Pelihara lah mereka dari musuh yang KAU LAKNAT.. Moga syurgalah tuk pejuang yg syahid itu...

Jam da menunjujkan pukul 11pagi., sementelah itu, waktu kerja sy adalah 12tghari... Huhuhuhu sy masih bole tesadai rilekrilek depan tibi nih.. **tapi takbukak pon tibi tu..

Xde mood langsung nak pg keje.. Kali ni gagal nak asingkan profesionalism dgn emosionalism.. Grrrrrrrrrrr

Serius unmotivated!!!!!

Lagi rase xseronok bile sorg demi sorg senior yg baek n rapat dgn sy nak melangkah pg dr opis tu...

Hurmmm.. Tibe environment keje jadi sgt takbest. Dan tibetibe jugak sy dengan kencang dan lajunya taip surat resign.

Da siap print. Sy simpan surat tu cantek2 dlm sampul.. Agak perasaan sy dikucarkacirkan lagi... Aaaaa sampul itulah penyelamat keadaan. Huhhh

Mood:sangat kecewa!!!!!
****sy sgt anti kaki bodek.kakiampu.*kakikipas.pilihkasih.xprofesional.DAN.talam.serta.dulang.seploh.muka!!!!!!!!

Sekian.

**psss: jgn bahagia sgt atas duka dan air mata orang lain!

Saturday, November 17, 2012

Its holiday time

Assalamualaikum da selamat malam..

Moga kita berada dlm rahmat Allah sentiasa..

Rasanya da telalu
lama sy xupdate apa-apa kat blog nih.. =) xbekesempatan huhuhu...

Kali ni sy xnak tulis panjang2 sgt just nak share pengalaman g jalan kat perlis.. Langkawi.. N penang.. Rasenye da lame sgt x pg belah utara..

Waktu terhad.. Rase cam xpuas jalan.. To xpe, nnt next time pg lagi..

Ok xnak tulis panjang2.. Nah.. Ni gamba kami...

Island hoping sangaaaaatttt best.. Cantekkkk. Korang pg la...
Baii

~~hepy holiday~~